حواشی تصویب و سپس ابطال رای کمیسیون مشترک در خصوص «طرح صیانت» همچنان ادامه دارد. به نحوی که صبح امروز صحن مجلس دقایقی ملتهب گردید و تعدادی از نمایندگان خواستار بررسی بیشتر و دقیقتر «طرح صیانت» شدند.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب بیان کرد: اصلاح قانون اساسی به حذف جمهوریت ربطی ندارد و اتفاقا چه خوب است در این اصلاح به آن سمت برویم که دومجلس در کشور داشته باشیم به شرطی که مجلس دوم واقعاً «منتخب» باشد نه یک مجلس تشکیل شده از نخبگان سیاسی، فرهنگی از یک صنف خاص بلکه باید بتواند با رأی مردم از بین نخبگان اجرایی فرهنگی، سیاسی و کسانیکه سوابقی در اداره کشور ...
یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که ساعات جلسات هفته جاری مجلس به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی کاهش پیدا کرد و جلسات کمیسیونها نیز تشکیل نمیشود.
گزارش کمیسیون انرژی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در دستور کار امروز مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی این هفته گزارش کمیسیون اصل نود در مورد نحوه اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران را بررسی میکنند.
نماینده مجلس با تأیید آنکه توافق وین نوعی اقدام در برابر اقدام است، گفت: ما فقط در قبال تعهداتی که آنها می پذیرند، تعهد باید بپذیریم. ضمن آنکه همه تعهدات نیز باید برای ما موقت باشد یعنی این طور نباشد که ما تعهدات دائمی بپذیریم ولی آنها تعهدات شان موقت باشد.
محبی در پاسخ به این سوال که آیا برآورد مشخصی از افرادی که دچار فقر مطلق هستند دارید؟ خاطرنشان کرد: متاسفانه قریب به ۲۰ میلیون نفر در کشور در شرایط مساعدی نیستند که حدود ۳ میلیون خانوار بوده و دچار فقر مطلق هستند که این آمار در سامانه رفاه نیز مشخص است و باید به این افراد کمک جدی و اساسی شود.